Es lliuren els premis de l´Esport Local amb una festa al parc de Can Morral

aAbrera.com
12/06/2014

Comparteix

Dissabte se celebra la Fira d’Entitats Esportives 2014 i es lliuren els premis als millors clubs i esportistes de l´any al Parc de Can Morral. Des de les 17.00h, i fins a les 21.00h aproximadament, hi haurà instal·lades les carpes de les diferents entitats esportives abrerenques i es podran realitzar activitats com futbol 3x3, jocs de pesca, bàsquet, mini-bàsquet i mega-bàsquet, rocòdrom i tirolina, barra d’equilibri, escacs i petanca, i també hi haurà inflables, batukada i competicions de moto enduro.

A les 19.00h es lliuraran els 17è premis de l’Esport Local Local i es farà un reconeixement a les entitats que han aconseguit l’ascens durant la temporada. A més, dissabte al matí també hi haurà activitats en el marc de la gimcana de la fira com ara jocs d’habilitat i coordinació de bàsquet i futbol sala al Pavelló, o jocs amb raquetes a les pistes municipals de frontó.

D’altra banda diumenge al matí, també amb el Parc de Can Morral com a punt de sortida i arribada, se celebra la cursa Abrera Corre D9 2014. Hi ha dues curses de 5 i 10 km, i diverses proves infantils. Aquesta és una prova solidària i es destinarà un euro de cada inscripció per al Banc d’Aliments d’Abrera.